makeenoughmoney27

Overview

  • Founded Date December 11, 1993
  • Sectors Construction / Facilities
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 46
Bottom Promo

Company Description

Mi a legegyszerűbb pókerjáték a tanuláshoz?

Ugyanígy tanulsz bármilyen sportot, ha valaki mást nézel és tanulmányozod a formáját. Szeretné látni a játékosokat, akik jók a játékukban. De hogyan tanuljátok meg a játékot? Röviden, a legjobb pókerjáték az Ön számára az, amely lehetővé teszi a legjobb blöffölést és a többi játékost. De ezek közé tartozik az egyik készség, amely minden másnál fontosabb, mint bármely vágyó pókerjátékos számára.

A frusztráció elkerülése, a türelmetlenség ellenőrzése és a hajlamos játék ellenállása megteremti az alapot, amelyen minden más pókerkészség épül. Több, mint az ellenfelek olvasása, a ravasz blöffök vagy a jó kártyák iránti türelem, a póker kiválóságának ásza az érzelmek szabályozása. Chris Ferguson, a World Series bajnok kiemeli a bankroll fegyelem fontosságát: „Az alacsony tétből dolgoztam. Türelemmel ragaszkodtam a bankroll-tervhez anélkül, pokerzsetonokertekei.com hogy felesleges kockázatot vállalnék a korai szakaszban.” Amint Phil Hellmuth 11-szeres karkötő győztes mondja: “A pókerben érzelmi irányításra van szükség, miközben nagyon matematikai módon is összpontosít.

Komoly fegyelmet igényel, hogy mindig a középpontban maradjon.” Ez a kulcsfontosságú készség, amely lehetővé teszi a következetes póker sikerét. A kifogástalan fegyelem kidolgozása lehetővé teszi az optimális játékot a rövid távú eredmények ellenére. A matematika elsajátítása a mentális képességek erősítése mellett idővel veszélyessé teszi a játékosokat az asztalokon.

A megfelelő elkötelezettség és a képzés, a legfontosabb póker tehetség lehet ápolni: a képesség, hogy maradjon hűvös nyomás alatt, és ragaszkodni az esélyeit Zen-szerű fegyelem. Bár a villámos játékok és a megtévesztés alkalmanként taktikaként használhatók, ezek önmagukban nem hosszú távú győztes stratégiák. Ezt a játékot két kártyával, egy zsebkártyával és egy floppal játsszák.

Játszhatod a Stud, Draw és Omaha játékokat is. A legjobb póker megtanulni a Texas Hold’em. A Stud négy kártyával, két zsebkártyával és egy floppal játszható. Omaha játszható négy kártyával, két zsebkártyával és egy flop A Draw-t három kártyával, egy zsebkártyával és egy floppal játsszák. Melyik a legjobb póker a tanuláshoz? Az érzelmek ellenőrzés alatt tartásával a vezetők látják, amikor a hegycsúcsra néző kilátások láthatók, szemben azzal, amikor a csúcs egyértelműen kilométerre áll a szegény közösségi kártyákon keresztül.

Ez azt jelenti, hogy a szelektív hajtást veszélyeztető táblákkal szemben fogadjuk el, ahelyett, hogy megpróbálnánk minden kissé ígéretes kezet blöffölni. Azáltal, hogy megtartja az érzelmeket a kéz esélyeinek felháborító értékelésétől, világos szemmel marad, amikor a legjobb, hogy előre vagy kihajoljon. Játszik kaszinókban, bárokban és otthonokban. A póker egy játék a készség, nem a szerencse.

A póker a készségek és a stratégia játéka, nem a szerencse. Gyakran valódi pénzért játszanak. Most már két fogadási körünk van, és csak két kártyát osztottak ki.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo